Završen Foto natječaj „Jadrolinija – Line to Holidays“

Photo nsl put-ka-sreci-romana-caktas.jpg
Nakon mjesec dana trajanja završio je Foto natječaj „Jadrolinija – Line to Holidays“ kojeg je Jadrolinija pokrenula na istoimenoj Facebook stranici. Odličan odaziv i interes putnika da putem fotografija prenesu vlastiti doživljaj odmora na bijeloj floti dokazuje preko 2 400 fanova koji su se priključili natječaju i čak 263 prijavljene fotografije s preko 10 000 lajkova.

Putnici su kandidirali svoje fotografije, a 10 fotografija s najviše dobivenih lajkova osvojile su nagrade. Pobjednica Natječaja je Romana Caktaš čija je fotografija pod nazivom „Put ka sreći“ prikupila ukupno 743 glasa. Pobjednička fotografija osvojila je tablet i dvije povratne karte na Jadrolinijinoj liniji po izboru, fotografija na drugom mjestu fotomonografiju „Brodovi i sudbine“ i također dvije povratne karte po izboru, a preostalih osam dobitnika dobit će poklon pakete Jadrolinije.

Među pristiglim fotografijama pojavljuju se prizori brodova Jadrolinije, putnika na odmoru, obale i otoka snimljenih tijekom putovanja, ljetnih i zimskih motiva ali i bezbroj detalja koji čine doživljaj putovanja brodom posebnim i jedinstvenim.

Sve fotografije koje su sudjelovale na natječaju možete pogledati na facebook.com/jadrolinija.linetoholidays, a prve dvije fotografije po broju osvojenih lajkova, kao i popis svih dobitnika nagrada, dostavljamo u privitku priopćenja - priopćeno je iz Jadrolinije.