Siniša Hajdaš Dončić novi ministar pomorstva, prometa i infrastrukture

Photo SHD.JPG
Hrvatski sabor danas popodne izglasao je povjerenje novom ministru pomorstva, prometa i infrastrukture Siniši Hajdašu Dončiću, dosadašnjem županu Krapinsko-zagorske županije.
 
Obraćajući se zastupnicima u Hrvatskom saboru, prije glasanja za iskazivanje povjerenja novom ministru pomorstva, prometa i infrastrukture, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović istaknuo je kako je na Siniši Hajdašu Dončiću da oštro krene i nastavi realizaciju programa Vlade koji je jasan i pod budnim okom javnosti, političke opozicije i svih zainteresiranih u društvu.
 
Siniša Hajdaš Dončić ima respektabilno političko iskustvo, rekao je predsjednik Vlade, istaknuvši da je pred njim težak posao te ozbiljan i specifičan resor. Moja je poruka svima da budemo na visini zadatka, naglasio je premijer Milanović, da branimo i prepoznamo hrvatske interese, a da lokal patrioti budemo prema potrebi, zaključio je i pozvao saborske zastupnike da podrže Sinišu Hajdaša Dončića.
 
Uslijedila je rasprava saborskih klubova i izglasavanje povjerenja, nakon čega je Siniša Hajdaš Dončić prisegnuo kao ministar pomorstva, prometa i infrastrukture.
 
Životopis Mr. sc. Siniše Hajdaša Dončića