Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe i najavljuje online prodaju karata za trajektne linije

Photo Logo-Jadrolinija.jpg
Od petka, 29. svibnja pa sve do 28. rujna 2015. godine Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe s pojačanim brojem putovanja na najfrekventnijim linijama. Red plovidbe za lokalni pomorski promet dostupan je ovdje, a za međunarodne linije s Italijom ovdje.

Kao najveću novost za putnike, početkom lipnja Jadrolinija će omogućiti kupnju karata za sve trajektne linije putem http://www.jadrolinija.hr/. Ovime se nastavlja projekt E-Jadrolinija u sklopu kojeg su prethodno u siječnju uvedene otočne iskaznice, početkom travnja usluga prepaid računa za otočane te u svibnju predstavljena Jadrolinija2Go kartica za sve ostale korisnike usluga.

Napomenimo kako je za mogućnost otvaranja prepaid računa iskazan veliki interes otočana i ostalih putnika, ali i korisnika usluga iz inozemstva, pogotovo vikend gostiju iz Italije, Slovenije i Njemačke. Glavna prednost korištenja ove usluge je dodatan komoditet za putnika (kupovina karte iz udobnosti doma), smanjivanje redova čekanja u agencijama, lakši i brži ukrcaj otočana te jednostavnija procedura ukrcaja za poslovne korisnike.

Sve informacije u vezi reda plovidbe, dnevne servisne informacije kao i zahtjeve za otvaranje prepaid računa i Jadrolinija2Go karticu moguće je pronaći na http://www.jadrolinija.hr/.