Jadrolinija: Zatraži svoju Jadrolinija2Go karticu!

Photo card w j2go.JPG
U sklopu projekta „E-Jadrolinija: Jadrolinija po mjeri putnika“ Jadrolinija je uvela princip „ENC“ uređaja te time stala uz bok svjetskim liderima u pomorskom prijevozu putnika i vozila.

Ovu mogućnost otvaranja prepaid računa od početka svibnja zatražilo je stotinjak putnika i poslovnih korisnika usluga Jadrolinije. Koristeći Jadrolinija2Go karticu putnici mogu uplatiti željeni novčani iznos te se s karticom ukrcati na brod bez čekanja u redu za kartu. Uz jednostavniji i brži način putovanja, svi korisnici Jadrolinija2Go kartice ostvaruju i bonus od 5% na iznos mjesečne potrošnje po računu.

Izdavanje Jadrolinija2Go kartice je besplatno, a postupak otvaranja prepaid računa jednostavan. Zahtjev za otvaranje računa dostupan je na www.jadrolinija.hr, a isti možete zatražiti i u većim agencijama Jadrolinije: Rijeka, Mali Lošinj, Zadar, Preko, Biograd, Šibenik, Split, Hvar, Supetar, Ploče, Korčula, Vela Luka, Stari Grad i Dubrovnik. Ispunjeni obrazac potrebno je poslati na  prepaid@jadrolinija.hr ili dostaviti u neku od navedenih agencija.

Podsjetimo, otočani ne moraju zatražiti Jadrolinija2Go karticu već otvoriti prepaid račun koji će biti vezan za otočne iskaznice kojima ostvaruju pravo na povlašteni prijevoz.

Više informacija o Jadrolinija2Go kartici pronađite ovdje.