ZL Zagreb: Prekida se štrajk u Zračnoj luci Zagreb

Photo ZracnaLukaZagrebPleso.jpg
Županijski sud u Velikoj Gorici odredio je svojim rješenjem privremenu mjeru zabrane daljnjeg provođenja štrajka na području Zračne luke Zagreb d.o.o., Zračne luke Zagreb Trgovina d.o.o. i Zračne luke Zagreb – Ugostiteljstvo d.o.o..

Navedena privremena mjera na snazi je do pravomoćnog okončanja postupka radi utvrđenja štrajka nezakonitim, zabrane njegova organiziranja i provođenja koji se postupak vodi pred Županijskim sudom u Velikoj Gorici.

Privremena mjera podrazumijeva trenutni prekid štrajka.

Po primitku Rješenja Županijskog suda u Velikoj Gorici Zračna luka Zagreb započela je sa pripremama za ponovnu uspostavu svih procesa i otvaranje zračne luke. Obzirom da su zrakoplovni prijevoznici za danas, 22. studenoga 2013. godine već organizirali prijevoz sa alternativnih zračnih luka, te o tome obavijestili putnike, ne može se očekivati normalizacija prometa prema uobičajenom redu letenja tijekom današnjeg dana.

Očekujemo normalizaciju prometa u cijelosti od subote, 23.11.2013. od 00.00 sati.

Molimo putnike da za sve informacije oko statusa svojih letova kontaktiraju izravno zrakoplovne prijevoznike. - prioćeno je iz Zračne luke Zagreb.