OiV dobitnik godišnje nagrade Indeks DOP-a za 2014. godinu

Photo nsl OiV-PRH 11-12_14.JPG
OiV je dobitnik godišnje nagrade Indeks DOP-a za 2014. godinu u kategoriji javnih poduzeća za postignuća u društveno odgovornom poslovanju.

Predsjedniku Uprave Aleksandru Golubu nagradu je na svečanoj dodjeli u hotelu Esplanade uručio predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

U sklopu 6. nacionalne konferencije o DOP-u, u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske i Ministarstva gospodarstva održano je predstavljanje prijavljenih i recenziranih stručnih radova.

Voditeljica Radne skupine za društveno odgovorno poslovanje, Nevenka Artić Banovec izlagala je rad pod nazivom „Transparentnost poslovanja u Odašiljačima i vezama d.o.o.“.

Tijekom prezentacije sažeto je prikazana uspostava, održavanje i daljnje unapređenje antikorupcijske politike kao segmenta u okviru društveno odgovornog poslovanja u OiV-u, koje u svakodnevnom poslovanju nastoji postupati u skladu s najvišim standardima korporativnog upravljanja.

Predsjednik Uprave naglasio je kako ova nagrada potvrđuje svakodnevni rad svih djelatnika i posvećenost etičkim vrijednostima, priopćeno je iz OiV-a.