Hrvatska pošta uvela internetsku trgovinu ePost shop

Photo ePost_shop1_NSL.jpg
Hrvatska pošta uvela je nov način prodaje – internetsku trgovinu ePost shop, na adresi: www.epostshop.hr. Jednostavan, pregledan i prepoznatljiv dizajn korisnicima omogućuje jednostavnu pretragu brojnih poštanskih maraka i filatelističkih proizvoda, maloprodajnog asortimana te artikala usluge evotv, na hrvatskom i engleskom jeziku. Jedna od najvećih odlika je i olakšano kupovanje poštanskih maraka i drugih filatelističkih proizvoda kupcima iz inozemstva, koji su naše poštanske marke odavno prepoznali, čineći ih veoma cijenjenim i traženim diljem svijeta. ePost shopu može se stoga pristupiti i s adrese: www.croatianstamp.com.

Pretraživanjem poštanskih maraka domaći i strani korisnici mogu saznati dostupnost pojedinih proizvoda, naprednim pretraživanjem pronaći poštanske marke za koje su zainteresirani, bilo tematski bilo po godini izdanja, te čak i naručiti žigosanje maraka na točno određenoj poziciji.

ePost shop nudi korisnicima različite oblike plaćanja i dostave, prilagođavajući se njihovim potrebama i mogućnostima. Korisnici mogu odabrati žele li naručeni proizvod preuzeti sami u odabranom poštanskom uredu ili žele dostavu hpekspresom na svoju adresu. Plaćanje je moguće obaviti karticama, internetskim bankarstvom / općom uplatnicom te pouzećem (samo za dostavu na adresi) uslugom hpekspres.

ePost shop čini daljnji korak u modernizaciji usluga Hrvatske pošte i širenju u moderna, digitalna polja komunikacija, kako bismo svojim korisnicima ponudili usluge koje traže, a i očekuju od jedne moderne tvrtke, kao što je Hrvatska pošta već napravila uvevši evotv, uslugu digitalne televizije. Spojem tradicionalne poštanske djelatnosti i novih kanala komunikacije i prodaje Hrvatska pošta ostvaruje sinergiju između svojih usluga dostave i maloprodajne ponude dostupne korisnicima u poštanskim uredima, priopćeno je iz Hrvatske pošte.