Web stranica Hrvatske pošte i na mobilnim uređajima

Photo mobi-Posta-hr_12.jpg
Hrvatska pošta prilagodila je svoje službene korisničke internetske stranice prikazu sadržaja na mobilnim uređajima za sve korisnike, priopćeno je iz Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte.

Korisničke stranice Hrvatske pošte www.posta.hr postale su dostupne svim korisnicima, a nova mogućnost rezultat je stalnog povećanja broja posjeta korisnika putem mobilnih uređaja te analize najčešćih traženih sadržaja.

Službene internetske stranice Hrvatske pošte dnevno imaju do 4000 posjeta, a od tog broja čak 10% korisnika stranicama pristupa sa svojih mobilnih telefona.

U skladu s tim vizualno su izdvojene aktualnosti i posebno prilagođene stranice za nalaženje podataka o poštanskim uredima, o broju poštanskog ureda za sva mjesta u Republici Hrvatskoj, izračunu cijene poštanskih usluga te praćenja statusa pošiljke.

S pomoću padajućeg izbornika može se pristupiti sadržaju korisničkih stranica i, ako je potrebno, u svakom trenutku „prebaciti“ se na uobičajene stranice Hrvatske pošte.

Nakon vrlo dobro prihvaćene iPhone aplikacije „Pošta“, kojom se mogu dobiti točne informacije o lokaciji poštanskih ureda, poštanskih kovčežića te prikaza najbržeg puta do njih, ovom mobilnom inačicom službenih internetskih stranica Hrvatska pošta želi dodatno poboljšati i podići na još višu razinu kvalitetu komunikacije s korisnicima, stoji u priopćenju.