Ministar Oleg Butković primio veleposlanika SAD-a Williama Roberta Kohorsta

Photo NSL MIN USA 07-02_18.JPG

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković primio je u utorak, 6. veljače 2018. godine, u nastupni posjet veleposlanika Sjedinjenih Američki Država u Republici Hrvatskoj Nj.E. Williama Roberta Kohorsta.

Predstavljajući djelokrug i djelatnosti Ministarstva, ministar mora, prometa i infrastrukture upoznao je veleposlanika Sjedinjenih Američki Država u Republici Hrvatskoj s aktualnim stanjem u Ministarstvu, najvažnijim procesima i planovima za budućnost. Razgovaralo se o temama od zajedničkog interesa u sektoru prometa, između ostalog, i o najznačajnijim projektima i ulaganjima u zračni i željeznički promet, lučku infrastrukturu, kao i o mnogim drugim ulaganjima.

Na kraju sastanka, u vrlo srdačnoj i prijateljskoj atmosferi, ministar Oleg Butković je veleposlaniku Williamu Robertu Kohorstu zaželio puno uspjeha u radu tijekom njegovog mandata u Republici Hrvatskoj te izrazio spremnost i otvorenost za suradnju. Isto je izrazio i veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država, koji je i ovim putem, istaknuo potporu radu Vlade Republike Hrvatske.