Besplatni seminari za profesionalne vozače i prijevoznike

Photo L autobusi_12.jpg
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture u okviru provedbe IPA 2008 Twinning projekta Europske Unije: "Daljnje usklađivanje zakonodavstva s područja sigurnosti cestovnog prometa, jačanje i razvoj administrativnih kapaciteta ministarstava na području cestovnog prometa" , organizira besplatne cjelodnevne seminare 28. siječnja 2013. za profesionalne vozače i male prijevoznike/obrtnike i 29. siječnja 2013. za veće prijevozničke tvrtke.

Predavači na ovim seminarima dolaze iz njemačke Savezne agencije za cestovni prijevoz roba, prometne policije savezne zemlje Sjeverna Rajna i Vestfalija te iz Ministarstva rada, savezne zemlje Baden-Württemberg.

Teme oba seminara vezane su za radna vremena i obvezne odmore vozača, pravilnom rukovanju analognim i digitalnim tahografima te pravilnom vođenju evidencije.

Kako je broj sudionika ograničen na oko120 do 150 sudionika po seminaru, a u cilju izvršenja tehničkih priprema, molimo sve zainteresirane da svoje prijave dostave najkasnije do 28. prosinca.

Seminari će se održavati u prostorijama Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, u Zagrebu, a za sudionike je osigurano simultano prevođenje.