Tvrtka Odašiljači i veze dobitnik godišnje nagrade INDEKS DOP

Photo oiv-001.jpg
Tvrtka Odašiljači i veze d.o.o. dobitnik je  godišnje nagrade INDEKS DOP za 2012. godinu, u kategoriji javnih poduzeća za postignća u društveno odgovornom poslovanju na 4. Konferenciji o društveno odgovornom poslovanju, koja se održala danas u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj.

Održivi razvoj već dulji niz godina zaokuplja poslovnu zajednicu koja vlastitim inicijativama doprinosi izgradnji suvremenih poslovnih principa usmjerenih ka održivosti.

Također, tvrtka Odašiljači i veze uz osnovni cilj ostvarivanja profita sve više pažnje usmjeravaju na vlastito poslovno djelovanje ka pozitivnim nefinancijskim učincima poštivanjem prava zaposlenika, izgradnjom dobrih odnosa sa zajednicom u kojoj djeluju, minimalnim negativnim utjecajem na okoliš te poticanjem inicijativa usmjerenih prema odgovornom i održivom društvu.

Dobivenom nagradom tvrtka Odašiljači i veze pokazala je  da se opravdano nalazi u prestižnom društvu poslovno uspješnih i društveno odgovornih hrvatskih poduzeća.


PRILOG
 
Godišnja nagrada "Indeks DOP" za 2012. godinu