Posebna regulacija cestovnog prometa na dionici pruge Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara

Photo HZ_Logo11.jpg
Zbog izvođenja radova na dionici pruge Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara do četvrtka, 21. ožujka u 15 sati, za sav cestovni promet bit će zatvorena Radmanovečka ulica, na dijelu od Ulice Trnsko do željezničko cestovnog prijelaza, te od Utinjske ulice na dijelu od Svetoklarske do željezničko cestovnog prijelaza.

Do tada vrijedi posebna regulacija cestovnog prometa, i to obilazno: Radmanovečka ulica – Trnsko – Avenija Dubrovnik – kružni tok Remetinec – Remetinečka cesta – Utinjska iistuo u suprotnom smjeru, priopćili su iz HŽ-a.

Također je na snazi posebna regulacija željezničkog prometa od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i u suprotnom smjeru, gdje željeznički promet teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik. Vlakovi će tako voziti do 7. travnja 2013. u 18.00 sati do kada će na spomenutoj relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara, umjesto vlakova voziti autobusi u kojima vrijede HŽ-ove karte za vlak.

Iz HŽ- a se ispričavaju putnicima za eventualne poteškoće te napominju da ovjere mjesečnu, višemjesečnu ili godišnju pretplatnu kartu, koje tijekom radova neće koristiti, kako bi im HŽ Putnički prijevoz vratio novac za neiskorištena putovanja od dana ovjere.