Hrvatska pošta: svečano otvorena humanitarna izložba fotografija „Pogled u plavo“

Photo w Pozivnica-Pogled u plavo.jpg
U izložbenom prostoru Hrvatske pošte u Zagrebu, Jurišićeva 13, svečano je otvorena izložba fotografija „Pogled u plavo“ autora Marjana Radovića, gdje je posjetiteljima izložbe omogućeno pogledati trideset fotografija iz projekta „Pogled u plavo“, s kojim je autor Marjan Radović započeo 2010. godine.

Podvodnom fotografijom autor nastoji hrvatskoj, ali i široj javnosti skrenuti pozornost na ljepote podmorja i Jadrana te pozvati sve na društvenu odgovornost i stalnu vrijednost promicanja ekologije te očuvanja mora.

Ova je izložba ujedno i najava neobične i zanimljive podvodne atrakcije koja će se održavati 10. i 11. rujna 2012. godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Tada će svi ljubitelji ronjenja moći zaroniti u desetmetarskom bazenu, razgledati podvodni dio izložbe i sudjelovati u humanitarnoj akciji za Dječji dom „Zagreb“.

Izložba će biti otvorena do 22. rujna 2012. godine, a posjetitelji je mogu pogledati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati. Ulaz je slobodan, priopćeno je iz Hrvatske pošte.