Izabran savjetnik za monetizaciju auto-cestovne infrastrukture

Photo nsl min SHDoncic-MNT 4-12_12.jpg
  „Posao savjetnika za monetizaciju auto-cestovne infrastrukture dobila je Zajednica ponuditelja Erste Group Bank AG Beč, Deloitte savjetovanje usluga d.o.o, Zagreb i Wolf Theiss Rechtsanwalte GmbH, podružnica Zagreb“, objavio je na današnjoj konferenciji za novinare ministar Siniša Hajdaš Dončić ime najpovoljnijeg ponuditelja na natječaju za savjetnika za monetizaciju autocestovne infrastrukture HAC-a i ARZ-a.

Odluka je donesena prema prijedlogu Povjerenstva, a izabran je ponuditelj koji je u postupku ocjenjivanja prema kriterijima natječaja rangiran najboljim ocjenama.

Dvadeset posto ocjene nosilo je iskustvo, 30 posto adekvatnost plana i metodologije, 20 posto kvalifikacije članova tima i 30 posto ponuđena cijena usluge. Ponuda zajednice ponuditelja okupljenog oko Erste Banke iznosila je 50,8 milijuna kuna.

Zajednica ponuditelja koja je pobijedila na natječaju ima iskustva u poslovima savjetovanja monetizacije autocesta u nizu zemalja, među ostalim Mađarskoj i Češkoj, ljudi u timu su visoko kvalificirani,  predočila je adekvatan plan i metodologiju rada, a i cijenom je bila konkurentna, pojasnila je predsjednica povjerenstva Marija Hrebac.

Ministar Hajdaš Dončić je naglasio kako je razlika između ponuditelja odnosno razlika u ocjenama koje su dobili u kombinaciji svih kriterija bila mala, te istaknuo  kako mu je zadovoljstvo što su se na ovaj vrlo zahtjevan natječaj odazvale kvalitetne savjetničke kuće.
 

FOTOGALERIJA