Španjolska niskotarifna zrakoplovna kompanija Vueling uspostavlja novu liniju između Rima i Pule

Photo /vijest-17062015/image001.png
Španjolska niskotarifna zrakoplovna kompanija Vueling uspostavlja novu liniju između Rima i Pule, jednom tjedno, u vremenskom razdoblju od 20. lipnja do 25. srpnja subotom, a od 02. kolovoza do 06. rujna nedjeljom. U subotu, 20. lipnja  u 13.50 sati u Pulu će prvi puta sletjeti zrakoplov iz Rima kompanije Vueling.

Kompanija je  osnovana 2004. godine, a ime joj potječe iz španjolske riječi “vuelo“, što znači let. Flotu Vuelinga sačinjava 95 zrakoplova, uglavnom  Airbus 320, koji lete na 155 destinacija, te su u prošloj  godini prevezli preko 17 milijuna putnika.

Nova zrakoplovna linija između Rima i Pule svakako je prilika za povećanje broja turista koji dolaze iz Rima i regije Lazio, a također je i prilika da veći broj naših ljudi iz regije posjeti Rim. Zanimljivo je istaknuti  da preko Rima postoji i mogućnost letenja  u Barcelonu.

Trenutno se na službenoj web stranici kompanije Vueling (www.vueling.com) mogu kupiti karte za spomenute letove, a cijena karte u jednom smjeru može se kupiti za 29 €.

Slogan kompanije je “Love the way you fly“.