Vlada: prihvaćeni amandmani na konačne prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o žičarama za prijevoz osoba i Zakona o inspekciji cestovnog prometa i cesta

Photo VRH-ulaz.jpg
Na današnjoj sjednici Vlade usvojeni su prijedlozi zaključaka o davanju prethodne suglasnosti predstavniku Vlade Republike Hrvatske za prihvaćanje amandmana Odbora za zakonodavstvo Hrvatskoga sabora na konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o žičarama za prijevoz osoba te na konačni prijedlog Zakona o inspekciji cestovnog prometa i cesta.

Vlada RH dala je suglasnost predstavniku Vlade RH za prihvaćanje amandmana nomotehničke naravi u članku 6. Zakona o žičarama za prijevoz osoba, koje je Odbor za zakonodavstvo Hrvatskoga sabora podnio na sjednici održanoj 10. prosinca 2013.

Također, prihvaćeni su amandmani pravne i nomotehničke naravi I., II., III. i IV. u člancima 8., 32., 37. i 38. Zakona o inspekciji cestovnog prometa i cesta, koje je Odbor za zakonodavstvo Hrvatskoga sabora podnio na sjednici održanoj 21. siječnja 2014.