Vlada RH: Usvojen Zaključak o postupku realizacije projekta rekonstrukcije postojećeg raskrižja ulica S. Radića i A. Harambašića, Trga A. Starčevića te Ulice Petra Preradovića u Donjem Miholjcu

Photo VRH-ulaz.jpg
Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Zaključak o postupku realizacije projekta rekonstrukcije postojećeg raskrižja ulica S. Radića, A. Harambašića (ŽC4295), Trga A. Starčevića i ulice Petra Preradovića (nerazvrstane ceste) u gradu Donjem Miholjcu, u raskrižje sa kružnim tokom.

Zaključkom se zadužuje Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture da osigura uvrštenje navedenog projekta u Plan građenja i održavanja državnih cesta za 2018. godinu.

Za projekt u Donjem Miholjcu Hrvatske ceste posjeduju projektnu dokumentaciju i građevinsku dozvolu, a Financijskim planom Društva, za isti su predviđena sredstva u iznosu od 3.780.000,00 kuna (bez PDV-a), i to za radove rekonstrukcije te uslugu nadzora nad radovima rekonstrukcije.

Izgradnja novog kružnog toka značajno će pridonijeti povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu na donjomiholjačkom području.