Posebna regulacija prometa na sisačkoj pruzi, na dionici pruge Velika Gorica – Turopolje

Photo HZ_INFRASTRUKTURA.jpg
Zbog kapitalnog remonta na sisačkom prometnom pravcu, tj. zbog radova na remontu dionice Velika Gorica – Turopolje, radova u kolodvoru Sisak, na mostu Buna te u kolodvoru Sisak Caprag od srijede  3. srpnja počinje posebna regulacija prometa na sisačkoj pruzi.
 
Naime, nakon što su se proljetos počeli izvoditi radovi na dionici Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara koji su još u tijeku, HŽ Infrastruktura nastavlja s kapitalnim remontom na dionici Velika Gorica – Turopolje, dugoj 9,7 km. Vrijednost zahvata iznosi 109 milijuna kuna, a radovi na ovoj dionici biti će završeni do kraja svibnja 2014.
 
Umjesto vlakova na dionici Velika Gorica – Sisak (Sisak Caprag) putnike ce prevoziti  autobusi, i to od 3. do 5. srpnja od 7.30 do 14.30 sati te od 6. do 28. srpnja tijekom cijelog dana. Od 28. srpnja nadalje putnici će se autobusima prevoziti samo na relaciji Velika Gorica – Turopolje.
 
Sve informacije vezano za  posebnu regulaciju željezničkog prometa tijekom radova možete vidjeti na web stranici www.hznet.hr.