Zbog remonata na relaciji Zagreb – Rijeka umjesto brzih vlakova voze autobusi

Photo HZ_INFRASTRUKTURA.jpg
Na pruzi Zagreb Glavni kolodvor – Rijeka, na dionicama Moravice – Skrad i Zdenčina – Jastrebarsko, u tijeku su radovi ukupne vrijednosti 240 milijuna kuna zbog čega će od danas, 17. do 28. lipnja, umjesto brzih vlakova broj 700 i 703 na navedenoj relaciji voziti autobusi.

U istom razdoblju, od 7.30 do 16.00 sati, putnici će se, umjesto vlakovima prema Splitu, na dionici između Zagreb Glavnog kolodvora i Ogulina prevoziti autobusima, priopćili su iz HŽ Infrastrukture.

U navedenom periodu, također od 7.30 do 16.00 sati, umjesto putničkih vlakova vozit će autobusi i to na dionicama Zdenčina – (Jastrebarsko) Draganići te Moravice – Fužine.

Iznimo 24. lipnja od 7.30 sati do 25. lipnja 2013. u 19.30 sati putnici će se u kontinuitetu prevoziti autobusima, ovisno o rangu vlaka, na relacijama: Zdenčina – Draganići, Zdenčina – Duga Resa, Zdenčina – Karlovac, Zagreb Glavni kolodvor – Karlovac, Zagreb Glavni kolodvor – Ogulin i Zagreb Glavni kolodvor – Split.

"HŽ Infrastruktura moli putnike za razumijevanje i ispričava im se zbog eventualnih poteškoća na putovanju." - priopćeno je iz HŽ Infrastrukture d.o.o..