Partnerske konzultacije - upitnik građanima o razvojnim prioritetima Republike Hrvatske

Photo MRRFEU-PK banner 21-6_13.jpg
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU provodi Partnerske konzultacije putem anketnog upitnika u kojem građani Hrvatske imaju priliku iskazati svoje mišljenje o razvojnim prioritetima Republike Hrvatske.

Ovim putem pozivaju sve građane da ispune anketni upitnik i iskažu svoje mišljenje o razvojnim prioritetima,  unutar predloženih područja ulaganja iz strukturnih fondova, te na taj način sudjeluju u važnom procesu javne raspravu od interesa za sve hrvatske građane.

Anketni upitnik moguće je otvoriti putem linka http://www.mrrfeu.hr/default.aspx?id=1528 ili bannera Partnerske konzultacije, koji se nalazi na desnoj strani naslovne stranice Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Partnerske konzultacije svojevrsni su početak javne rasprave o područjima koja će se financirati iz strukturnih fondova u okviru financijskog razdoblja EU 2014.-2020., a  kroz koje će sve zainteresirane skupine neformalno biti uključene u proces programiranja i izradu mjera u okviru budućih Operativnih programa.

Proces javnih konzultacija za pripremu strateških dokumenata za sljedeće programsko razdoblje započeo je na godišnjoj konferenciji MRRFEU-a, održanoj 6. i 7. lipnja u Zagrebu.