Prezentacija infrastrukturnih projekata na području Splitsko - dalmatinske županije i potpisivanje Ugovora za lučku infrastrukturu za Splitsko - dalmatinsku i Dubrovačko - neretvansku županiju

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković sudjelovat će u ponedjeljak, 24. veljače, na prezentaciji infrastrukturnih projekata u ingerenciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na području Splitsko - dalmatinske županije, koja će se održati u zgradi Županije (Ulica Domovinskog rata 2/IV), u Splitu s početkom u 10.00 sati.

Uz ministra Olega Butkovića na događaju će sudjelovati župan Splitsko - dalmatinske županije, Blaženko Boban, župan Dubrovačko - neretvanske županije, Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Grada Splita, Andro Krstulović Opara te predstavnici Hrvatskih cesta, HŽ Infrastrukture, Hrvatskih autocesta i HŽ Putničkog prijevoza.

Informacije o infrastrukturnim projektima sudionicima će predstaviti čelnici tvrtki Hrvatskih cesta, Hrvatskih autocesta i  HŽ Infrastrukture, nakon čega će slijediti potpisivanje Ugovora za lučku infrastrukturu za Splitsko - dalmatinsku i Dubrovačko - neretvansku županiju, s početkom u 12.00 sati (na istome mjestu).
 
Izjave za medije predviđene su nakon potpisivanja ugovora.