OBAVIJEST ZA MEDIJE - Obilježavanje puštanja u promet državne ceste DC403

Poštovane/i predstavnici medija,

u nastavku vam dostavljamo detaljnije informacije vezano uz puštanje u promet državne ceste DC403, od čvora Škurinje do luke Rijeka, predviđenom sutra, 18. listopada 2023. godine.

Svečanost će se održati unutar novoizgrađenog tunela Podmurvice (ulazak preko čvora Škurinje kroz sjeverni portal tunela) s početkom u 9.30 sati.

Dolazak na lokaciju:
Za vozila koja dolaze iz smjera Rijeke iz Osječke ulice potrebno je skrenuti na čvor Škurinje, pratiti smjer Zagreb, nakon 300 m ulazak u regulaciju gradilišta DC403 u čvoru Škurinje, ophodar usmjerava na mjesto okupljanja.

Za vozila koja dolaze iz smjera Zagreba na čvoru Orehovica potrebno je pratiti smjer Pula na Riječku obilaznicu, nakon 4,7 km dolazak na čvor Škurinje s izlaskom u Osječku ulicu, u Osječkoj ulici potrebno se okrenuti i vratiti na čvor Škurinje te pratiti smjer Zagreb, nakon 300 m ulazak u regulaciju gradilišta DC403 u čvoru Škurinje, ophodar usmjerava na mjesto okupljanja.

U programu su predviđena prigodna obraćanja, a po o završetku svečanosti izlazak iz tunela Podmurvice automobilima bit će s južne strane portala.