OSIJEK: Potpredsjednik Vlade i ministar Butković uručuje Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu niskopodnih tramvaja i obilazi radove na izgradnji podvožnjaka

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u srijedu, 22. ožujka boravit će u Osijeku gdje će tvrtki Gradski prijevoz putnika d.o.o. uručiti Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu niskopodnih tramvaja.

Uručenje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu niskopodnih tramvaja održat će se u Gradskoj upravi, Press centar (Franje Kuhača 9, Osijek), s početkom u 16.00 sati.

Riječ je o Ugovoru kojim će se iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti sufinancirati nabava ukupno 10 novih niskopodnih tramvaja s ciljem modernizacije sustava javnog prijevoza.

Nakon svečanosti uručenja Ugovora, potpredsjednik Vlade i ministar Butković, zajedno s predstavnicima regionalne i lokalne vlasti u 16.30 sati obići će radove na projektu izgradnje podvožnjaka, u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića, u Osijeku.