Potpredsjednik Vlade i ministar Butković u Belom Manastiru i Osijeku na obilježavanju puštanja u promet obilaznice i na konferenciji nabave novih autobusa

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravit će u srijedu, 21. rujna 2022. godine u Belom Manastiru i Osijeku, gdje će sudjelovati na obilježavanju puštanja u promet Obilaznice Belog Manastira (u 10.00 sati - Rotor Šumarina, Beli Manastir) te na početnoj konferenciji „Nabava novih autobusa za Gradski prijevoz putnika d.o.o.“ (u 11.00 sati - Trg Ante Starčevića, Osijek).

Projekt izgradnje obilaznice Belog Manastira vrijedan je gotovo 89 milijuna kuna (bez PDV-a), a njime se izmjestio dio državne ceste DC 517 u duljini 3,2 km na dionici na kojoj postojeća državna cesta prolazi kroz sam centar grada Belog Manastira.
 
Nakon puštanja u promet belomanastirske obilaznice, potpredsjednik Vlade i ministar Butković u Osijeku će sudjelovati na početnoj konferenciji projekta „Nabava novih autobusa za Gradski prijevoz putnika d.o.o.“, prilikom čega će biti predstavljeno i prvih sedam autobusa za pružanje usluga javnog gradskog prijevoza.
 
Izjave za medije predviđene su na lokacijama.