Potpredsjednik Vlade i ministar Butković u Pučišćima na otoku Braču i u Zadru na obilježavanju 70. obljetnice emisije "Pomorska večer"

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravit će u ponedjeljak, 10. listopada 2022. godine u Pučišćima na otoku Braču gdje će sudjelovati na završnoj konferenciji projekta "Izgradnja ceste Pučišća – Povlja, dionica Pučišća – Uvala Luke".

Riječ je o projektu vrijednom više od 60 milijuna kuna koji je sufinanciran sredstvima Europske unije, a kroz koji je izgrađena cesta duljine 4.8 km.

Konferencija će se održati u 11.00 sati u dvorani Hrvatskog skupa (Trg Hrvatskog skupa 10), a po završetku konferencije planiran je obilazak izgrađene prometnice.

Istoga dana potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u Zadru će sudjelovati na svečanosti povodom 70. obljetnice radijske emisije "Pomorska večer", koja će se održati u 19.00 sati na brodu Sv. Šime II (Branimirova obala - pokraj gradskog mosta).