Ministar Butković potpisuje ugovore za obnovu luka na području Dubrovačko-neretvanske županije i u obilasku radova na pristupnim cestama Pelješkog mosta

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sudjelovat će na svečanosti potpisivanja ugovora i sporazuma za obnovu i modernizaciju luka na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Svečanost potpisivanja ugovora i sporazuma održat će u petak, 15. siječnja, s početkom u 9.30 sati. U sklopu sutrašnjeg dolaska, bit će organiziran i sastanak s predstavnicima izvođača i nadzora na projektu izgradnje Pelješkog mosta te će nakon sastanka biti organiziran odlazak na gradilište pristupnih cesta kod tunela Debeli brijeg na Pelješcu.

Program događanja:
 
9.30  Potpisivanje Ugovora za rekonstrukciju luke otvorene za javni promet Ubli na otoku Lastovo i potpisivanje Sporazuma o realizaciji projekta sanacije dijela obale i izgradnje gata u Luci Cavtat (Tvrđava Kaštio, Ston)
10.15  Sastanak s predstavnicima izvođača radova i nadzora (Tvrđava Kaštio, Ston)
11.15  Završetak sastanka i zajednički polazak prema gradilištu pristupnih cesta Pelješkom mostu
12.00  Dolazak na gradilište tunela Debeli Brijeg
12.20  Izjave za medije na gradilištu

Napomene:
Zbog epidemioloških razloga za vrijeme potpisivanja ugovora previđeno je samo snimanje i fotografiranje, a za vrijeme sastanka s izvođačima i nadzorom novinarima će biti omogućeno snimanje i fotografiranje početka sastanka. Izjave za medije bit će organizirane samo na gradilištu pristupnih cesta.