Ministar Butković u obilasku gradilišta druge cijevi tunela Učka i na potpisivanju Sporazuma vezano uz cestu Dobreć - PUO Kvarner

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković obići će danas, 12. srpnja gradilište druge cijevi tunela Učka.

Sa stanjem na gradilištu i dinamikom izgradnje tunela ministra Butkovića upoznat će generalni direktor Bina Istre, Dario Silić te direktor gradilišta Luka Dujmović.

Obilazak je predviđen s početkom u 11.00 sati (sa istarske strane tunela), a predstavnici medija mole se da na lokaciju dođu do 10.30 sati.

Nakon obilaska gradilišta, u 11.30 sati, održat će se i potpisivanje Sporazuma između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Grada Opatije, Općine Lovran, Općine Mošćenička Draga, Županijske uprave za ceste te Bina Istre vezano uz spojnu cestu Dobreć – PUO Kvarner.

Napomena
Na lokaciju gradilišta potrebno je doći do 10.30 sati. Za posjet gradilištu potrebno je predvidjeti prikladnu odjeću (hlače, topla jakna), dok će obuća i zaštitna oprema biti osigurana na lokaciji. Ljubazno molimo da poštujete sve zadane sigurnosne odredbe koje će vrijediti za vrijeme obilaska radova.