Potpredsjednik Vlade i ministar Butković u obilasku radova na raskrižju Škurinje i na polaganju vremenske kapsule novog objekta Autokluba Rijeka

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković boravit će u petak, 20. rujna 2024. godine u Rijeci, gdje će, u 10.00 sati (lokacija *), obići radove projekta rekonstrukcije raskrižja Škurinje na državnoj cesti DC403. Vrijednost projekta iznosi 2,4 milijuna eura (bez PDV-a), a u sklopu projekta će se preoblikovati semaforizirana raskrižja u kružna raskrižja čime će se riješiti višegodišnji problem protočnosti prometa na tom dijelu prometnice.

Nakon obilaska radova, potpredsjednik Vlade i ministar Butković sudjelovat će, u 11.00 sati (lokacija), na svečanosti polaganja vremenske kapsule u temelje novog objekta Autokluba Rijeka - tehničko-servisnog centra na Rujevici.
 
*Napomena za dolazak na lokaciju raskrižja Škurinje: Crvenom bojom na karti označen je smjer dolaska na predmetnu poziciju iz centra Rijeke (Osječka ulica), dok je plavom bojom označen smjer dolaska iz Zagreba (A7-Riječka obilaznica - izlaz čvor Škurinje).