Potpredsjednik Vlade i ministar Butković u radnom posjetu Bosni i Hercegovini

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković zajedno s potpredsjednikom Vlade i ministrom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Brankom Bačićem, u petak 26. siječnja 2024. godine, boravit će u radnom posjetu Bosni i Hercegovini.

Radni posjet će započeti u Stolcu gdje će, u 11.00 sati (Villa Raguza, Kralja Tomislava bb), sudjelovati na svečanoj podjeli ugovora koje Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dodjeljuje u okviru Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu.

Zatim će u Općini Ravno, u 13.40 sati, obići radove na projektu izgradnje regionalne ceste R428 - dionica Zavala-Orahov Do-Granica RH (Slano) u dužini od 10 km. Riječ je o projektu za koji je u ožujku prošle godine, temeljem prethodno donesene Odluka Vlade RH, potpisan Ugovor između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Općine Ravno kojim je osigurano nešto manje od 7,3 milijuna eura za realizaciju projekta.
 
Izjave za medije predviđene su nakon svečane podjele ugovora u Stolcu te nakon obilaska radova u Ravnom.