Potpredsjednik Vlade i ministar Butković na završnoj konferenciji projekta za unaprjeđenje prava osoba s invaliditetom u području mobilnosti

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sudjelovat će na završnoj konferenciji projekta pod nazivom „Unaprjeđenje sustava korištenja prava osoba s invaliditetom u području mobilnosti“ (MOSI), a koja će se održati u petak 23. veljače 2024. godine u Zagrebu (Kristalna dvorana hotela Westin, Kršnjavoga 1), s početkom u 10.00 sati..

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, kao korisnik i Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD), kao partner u završnici su provedbe projekta MOSI u sklopu kojeg se izdaju Europska i Nacionalna iskaznica te Europska parkirališna karta za osobe s invaliditetom. Projekt je vrijedan više od dva milijuna eura, a financiran je iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Na konferenciji je predviđen pozdravni govor potpredsjednika Vlade i ministra Butkovića, a u sklopu konferencije održat će se i panel pod nazivom „Napredne tehnologije - nove mogućnosti“.