Potpredsjednik Vlade i ministar Butković na poslovnom forumu „Javna ulaganja u graditeljstvu“ i na potpisu Sporazuma sa slovenskom ministricom za infrastrukturu Alenkom Bratušek

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sudjelovat će, u srijedu, 29. ožujka 2023. godine, na hrvatsko-slovenskom poslovnom forumu „Javna ulaganja u graditeljstvu 2023.“, koji se u organizaciji Jutarnjeg lista i Dela održava u Opatiji.

Program poslovnog foruma započinje u 9.00 sati (Hotel Ambasador, Feliksa Peršića 5, Opatija), a predviđen je i pozdravni govor potpredsjednika Vlade i ministra Olega Butkovića.

Nakon sudjelovanja na poslovnom forumu, potpredsjednik Vlade i ministar Oleg Butković i ministrica za infrastrukturu Republike Slovenije Alenka Bratušek potpisat će Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o izgradnji cestovnog mosta preko potoka Kamenica između naselja Obrež i  Božakovo na hrvatsko - slovenskoj državnoj granici.

Potpisivanje Sporazuma bit će održano u 11.00 sati u salonu Lovor (mezanin), a nakon potpisivanja Sporazuma predviđene su izjave za medije.