Javno savjetovanje povodom Nacrta prijedloga Zakona o osnivanju Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu

14. svibnja 2012.
 

U tijeku je internetsko javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga Zakona o osnivanju Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture u cilju transparentnosti rada i uključivanja zainteresirane javnosti u postupke donošenja zakona,drugih propisa i akata  javno  objavljuje Nacrt prijedloga Zakona o osnivanju Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu, kako bi se sve zainteresirane osobe mogle svojim prijedlozima, kritikama i primjedbama uključiti u izradu.


IZVJEŠĆE O PROVEDENOM SAVJETOVANJU:
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture provelo je javno internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga Zakona o osnivanju Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu , i to u vremenskom periodu od 14. svibnja2012. do 28.svibnja 2012. godine. U navedenom vremenskom razdoblju  nismo zaprimili nijedno očitovanje predstavnika zainteresirane javnosti.