OGLAS - Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u LUČKE KAPETANIJE radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao - rok za podnošenje prijava na oglase je do 7. travnja 2014. godine


15.05.2014.
PONOVLJENI OGLASI - Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u LUČKE KAPETANIJE radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao - rok za podnošenje prijava na oglase je 8 (osam) dana od objave oglasa na web - stranici Ministarstva uprave
- LK PULA (.pdf)
- LK SENJ (.pdf)
- LK ZADAR (.pdf)
- LK SPLIT (.pdf)
- LK DUBROVNIK (.pdf)
 

POJEDINAČNI OGLASI

- LK PULA (.pdf)
ODLUKAo obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK PULA - LI POREČ i LI NOVIGRAD - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- LK RIJEKA (.pdf)
ODLUKA - o obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK RIJEKA - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- LK SENJ (.pdf)
ODLUKAo obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK SENJ - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- LK ZADAR (.pdf)
ODLUKAo obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK ZADAR - LI SILBA - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- LK ŠIBENIK (.pdf)
- LK SPLIT (.pdf)
ODLUKAo obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK SPLIT - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- LK DUBROVNIK (.pdf)
ODLUKAo obustavi postupka prijma u državnu službu na određeno vrijeme u LK DUBROVNIK - temeljem Oglasa objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 28. ožujka 2014. godine (.pdf)
- OPIS POSLOVA I PODACI O PLAĆI STRUČNOG REFERENTA (.pdf)