JAVNI POZIV

01.07.2016.

Na osnovi članka 11. Pravilnika o reviziji cestovne sigurnosti i osposobljavanju revizora cestovne sigurnosti (NN, broj: 16/16) Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture upućuje:
 
JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za davanje suglasnosti za provođenje programa osposobljavanja i usavršavanja za revizora cestovne sigurnosti

Pozivaju se pravne osobe za podnošenje zahtjeva za davanje suglasnosti za provođenje programa osposobljavanja i usavršavanja za revizora cestovne sigurnosti (u daljnjem tekstu: Suglasnost za izobrazbu za revizora).

Zahtjeve za davanje Suglasnosti za izobrazbu za revizora mogu podnijeti pravne osobe koje za to ispunjavanju uvjete prema Pravilniku o reviziji cestovne sigurnosti i osposobljavanju revizora cestovne sigurnosti (NN, broj 16/16), u daljnjem tekstu Pravilnik i posebnim propisima koji uređuju obavljanje djelatnosti iz područja izobrazbe.

Zahtjev za davanje suglasnosti za izobrazbu za revizora podnosi se na propisanom obrascu iz Priloga 1. Pravilnika sa prilozima propisanih stavkom 4. članka 11. Pravilnika.

Zahtjev za davanje suglasnosti za izobrazbu revizora podnosi se u roku od 15 dana od datuma objave ovog poziva na sljedeću adresu
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture
Prisavlje 14, 10000 Zagreb - s naznakom zahtjev za izdavanje suglasnosti za izobrazbu revizora
 
<<< povratak <<<