Vlada RH: Usvojeni prijedlozi dva zaključka kojima se produžuju mjere oslobađanja plaćanja cestarine na A11 Zagreb - Sisak i besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom na području Sisačko - moslavačke županije do kraja 2024. godine, ukupne vrijednosti preko 4,7 milijuna eura

Vlada RH: Usvojeni prijedlozi dva zaključka kojima se produžuju mjere oslobađanja plaćanja cestarine na A11 Zagreb - Sisak i besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom na području Sisačko - moslavačke županije do kraja 2024. godine, ukupne vrijednosti preko 4,7 milijuna eura.

Vlada RH usvajanjem Zaključka o produženju korištenja autoceste A11 Zagreb - Sisak bez plaćanja cestarine, za razdoblje srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2024. godini, osigurala je sredstva u ukupnom iznosu od 2,9 milijuna eura, što ujedno predstavlja nastavak mjere kao i u prethodnom razdoblju, čime će se pridonijet aktivnostima na obnovi, revitalizaciji i oporavku gospodarstva potresom pogođenog područja Sisačko - moslavačke županije.

Drugim usvojenim Zaključkom nastavlja se mjera o produženju besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom na području Sisačko-moslavačke županije i predstavnike službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta, za razdoblje srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2024. godine, dok ukupna sredstva za provedbu ovog Zaključka iznose 1,8 milijuna eura.

Najave