Vlada RH: Zaključak o produženju besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom na području Sisačko-moslavačke županije i predstavnike službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Prijedlog zaključka o produženju besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom na području Sisačko-moslavačke županije i predstavnike službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta kojim se predlaže produženje mjere besplatnog prijevoza vlakom za stanovnike pogođene potresom i predstavnike službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta do 30. lipnja 2023. godine.
 
Nastavkom mjere nenaplaćivanja željezničkog prijevoza do 30. lipnja 2023. godine omogućit će se daljnja normalizacija uvjeta života i rada stanovništva, a pridonijet će se i aktivnostima na obnovi, revitalizaciji i oporavku gospodarstva potresom pogođenog područja Županije.
 
Sredstva potrebna za provedbu produženja besplatnog prijevoza vlakom procjenjuju se na oko 12 milijuna kuna (cca. 1,6 mln eura).

Vijesti iz medija