Državni tajnik Gospočić na predstavljanju rada Zaklade „Vaša pošta“

  • Slika /slike/foto 2_23/foto dtGOSPOCIC-HP 9-2_23/nsl dtGOSPOCIC-HP 9-2_23.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Državni tajnik za željeznicu, poštu i elektroničke telekomunikacije Ministarstva mora, prometa i infrastrukture dr. sc. Alen Gospočić nazočio je predstavljanju rada Zaklade „Vaša pošta“ koje se održalo u srijedu, 8. veljače 2023. godine u prostorijama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu.
 
Predstavljanje rada Zaklade „Vaša pošta“ okupilo je predstavnike tvrtki, državnih institucija, dječjih domova i centara za socijalnu skrb, a održalo se pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marina Piletića, koji je događaju nazočio kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske.
 
„Zaklada Vaša pošta jedna je od najuspješnijih priča društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj“, rekao je državni tajnik Gospočić.
 
Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo istaknuo je kako o značaju Zaklade svjedoči činjenica da su od samog početka svi predloženi projekti i pokrenute aktivnosti u najkraćem roku prihvaćeni od strane mjerodavnih državnih institucija, uključujući i sustav socijalne skrbi.
 
„Naša je dužnost podržati sve koji daju dodatnu vrijednost društvu u kojem živimo omogućavajući financijsku pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi po izlasku iz institucija“, izjavio je ministar Piletić zahvalivši Zakladi na svemu učinjenom za zaštitu i promicanje prava djece, što je i jedan od prioriteta Vlade Republike Hrvatske.

Predsjednica Upravnog odbora Zaklade „Vaša pošta“ i članica Uprave Hrvatske pošte Ivana Mrkonjić predstavila je rezultate rada Zaklade i pozvala okupljene da se pridruže Zakladi u stvaranju bolje budućnosti za djecu.

Dodajmo kako je Zaklada „Vaša pošta“, u 13 godina djelovanja, uručila više od 500 polica životnog osiguranja te donirala više od tri milijuna eura u suradnji s 20 dječjih doma, postavši sinonimom za trajnu i sigurnu pomoć djeci i mladima iz sustava socijalne skrbi.
 
IZVOR: Hrvatska pošta/MMPI
(FOTO: Cropix)


Vijesti iz medija