Otvoreno javno savjetovanje o Nacionalnom programu razvoja širokopojasne agregacijske infrastrukture u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, kao preduvjet razvoja pristupnih mreža novih generacija (NGA)

09.11.2020. -  na središnjem državnom portalu za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću e-Savjetovanja otvoreno je Javno savjetovanje o Nacionalnom programu razvoja širokopojasne agregacijske infrastrukture u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, kao preduvjet razvoja pristupnih mreža novih generacija (NGA) - Verifikacija ciljanih područja (mapiranje)  (do 09.12.2020.)
 
Radi lakše obrade zaprimljenih podataka od operatora, u dokumentu Obrazac za operatore (.docx) navedena su pitanja na koja se očekuje da operatori pruže odgovore. Sve relevantne podatke o dostupnosti mrežne infrastrukture i usluga operatori trebaju unijeti u postojeći Prilog osnovnog dokumenta Programa (.xlsx).
 
Eventualne podatke potrebno je dostaviti na sljedeći način:
 
1.  Upisati komentar na portalu e – Savjetovanja da se dostavljaju podaci putem Priloga osnovnog dokumenta Programa (.xlsx).
2.  Dostaviti podatke odnosno Prilog osnovnog dokumenta programa na adresu elektroničke pošte: javna.savjetovanja@mmpi.hr

Vijesti iz medija