Kap. Babić i ravnatelj Hlača u Londonu o mogućnostima ulaganja u hrvatske luke

Ravnatelj Uprave pomorskog prometa, pomorskog dobra i luka kap. Mario Babić i dr. sc. Bojan Hlača, ravnatelj Lučke uprave Rijeka boravit će u Velikoj Britaniji od 23. do 25. rujna na poziv UK Trade and Investment, organizacije britanske Vlade zadužene za trgovinu, te trgovinskog odjela Britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj.

Između ostalog, kap. Babić i dr. sc. Hlača pozvani su da prisustvuju seminaru koji organizira Ports and Terminals Group, poslovna udruga koja obuhvaća tvrtke i organizacije iz područja luka i lučkog prometa, a koji će se održati u Londonu, u srijedu 24. rujna.

Seminaru će prisustvovati tvrtke iz Velike Britanije iz područja luka i lučkog prometa, te također i govornici koji će predstaviti neke međunarodne luke.

Kap. Babić će održati prezentaciju o pravnoj regulativi i mogućnostima ulaganja u hrvatske luke te izložiti projekte koji su u tijeku u hrvatskim lukama.

U svom dvodnevnom posjetu Londonu posjetit će i organizaciju British Expertise, te britansko Ministarstvo prometa, kojom prigodom će razgovarati sa predstavnicima britanske Vlade u sektoru luka i lučkog prometa, te brojnim gospodarstvenicima iz istog sektora. 

 



Pisane vijesti