Nova sezonska odredišta Croatia Airlinesa

Croatia Airlines uvodi nove sezonske linije i povećava broj letova na postojećim linijama kako bi se pripremio za turističku sezonu, priopćeno je iz tog nacionalnog zračnog prijevoznika.

Na njemačkom tržištu novost je linija Zadar - Frankfurt na kojoj će zrakoplovi od 27. travnja do 12. listopada letjeti dvaput na tjedan.

Kompanija uvodi i više sezonskih letova između Berlina, Duesseldorfa, Frankfurta, Hamburga i Muenchena i jadranskim zračnih luka i Zagreba.

Novost su i izravni letovi između Rijeke i Barcelone, od 12. lipnja do kraja listopada zrakoplovi će na toj liniji letjeti utorkom. Croatia Airlines i ove godine, od 25. travnja, nastavlja izravno povezivati Rijeku i London, a letovi će biti srijedom.

Početkom lipnja, prvi put u povijesti tvrtke, uvode se izravni letovi između Splita i Beograda, dvaput na tjedan, ponedjeljkom i petkom.

Uvodi se i linija Zadar - Pariz na kojoj će zrakoplovi letjeti utorkom i to u razdoblju od 1. svibnja do kraja listopada ove godine. Nastavljaju se i redoviti sezonski letovi Zadar - Muenchen, utorkom i četvrtkom, od 1. svibnja do 4. listopada, te letovi Zadar - Zuerich, ponedjeljkom i petkom, od 30. travnja do 28. rujna.

Putnicima su i ove godine na raspolaganju izravni letovi Zagreb - Barcelona, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, od 29. ožujka do kraja listopada.

Kao i lani, zrakoplovi Croatia Airlinesa letjet će i na liniji Zagreb - Atena - Dubrovnik, od 12. travnja do 21. listopada također triput na tjedan, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Izravni letovi Zagreb - Atena obavljat će se utorkom u razdoblju od 8. svibnja do 16. listopada.

Sredinom lipnja ponovno se uvode letovi između Dubrovnika i Istanbula nedjeljom, a Dubrovnik će biti izravno povezan i s Venecijom, četvrtkom i nedjeljom u razdoblju od 3. svibnja do 17. listopada.

U domaćem prometu, osim svakodnevnih redovitih letova, planirane su sezonske linije Zagreb - Bol na Braču te Osijek - Split.


(Hina)



Vijesti iz medija