Vlada: Ministar Kalmeta na Skupštini Odašiljača i veza

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je danas donijela Zaključak o davanju ovlaštenja ministru mora, prometa i infrastrukture za zastupanje Vlade Republike Hrvatske na Skupštine društva Odašiljači i veze d.o.o.

U skladu s člankom 10. Izjave o osnivanju društva Odašiljači i veze d.o.o. za prijenos i odašiljanje radijskih i televizijskih programa za račun drugih Republika Hrvatska kao osnivač ostvaruje svoja prava u Skupštini Društva preko Vlade Republike Hrvatske.

Navedenim Zaključkom ovlašćuje se ministar mora, prometa i infrastrukture da, u ime Vlade Republike Hrvatske, na IX. Skupštini društva Odašiljači i veze d.o.o., sazvanoj za 3. svibnja 2011. godine, prihvati sljedeće akte: Izvješće o poslovanju za siječanj-prosinac 2010. godine, Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2010. godinu, Odluku o davanju razrješnice članovima Uprave Društva i članovima Nadzornog odbora Društva, Izvješće neovisnog revizora i financijske izvještaje za godinu koja je završila 31. prosinca 2010. godine, Odluku o prihvaćanju godišnjih financijskih izvještaja Društva za 2010. godinu, Odluku o uporabi ostvarene dobiti u poslovnoj 2010. godini, Poslovni plan Društva za 2011. godinu (informacija) i Izbor revizora poslovanja Društva za 2011. godinu.

Ovaj Zaključak nema utjecaja na državni proračun Republike Hrvatske.



Vijesti iz medija