Počeli radovi na redovitu održavanju tunela "Sv. Rok"

Hrvatske autoceste izvijestile su da su danas počele izvoditi radove na redovitu održavanju tunela "Sveti Rok" koji će trajati do 18. svibnja 2007.

U vrijeme radova u tunelu će za promet privremeno biti zatvorena dionica čvor Sveti Rok-čvor Maslenica u sve dane osim vikenda od 22 do 6 sati u jutro. Preostali dio dana i u dane vikenda dionica i tunel bit će otvoreni za sav promet.

U vrijeme kad je dionica zatvorena, obilazne ceste su - prema Splitu: silazak s autoceste A1 na čvoru Sveti Rok na državnu cestu D50 prema Gračacu i dalje na D27 do Zatona Obrovačkog i na D54 sve do čvora Maslenice; prema Zagrebu - silazak s autoceste A1 na čvoru Maslenica na državnu cestu D54 do Zatona Obrovačkog i dalje državnom cestom D27 prema Gračacu i na D50 do čvora Sveti Rok.

Radovima redovita održavanja tunela "Sveti Rok" obavit će se servisiranje i održavanje svih dijelova elektrosustava u tunelu.

HAC je počeo radove redovita održavanja tunela 19. ožujka, a potrajat će do 20. lipnja 2007. U priopćenju se dodaje da će o posebnoj regulaciji prometa vozači biti redovito obavještavani preko Hrvatskog autokluba (HAK). (Hina)



Vijesti iz medija