Idući tjedan 'Zagreb Transport Show'

 

Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka pokrovitelj je međunarodnog sajma gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije „Zagreb Transport Show“, a partner je Hrvatska gospodarska komora. Na izložbenom prostoru od 26 tisuća četvornih metara od 27. ožujka do 1. travnja 2007. izlagat će 396 izlagača iz 25 zemalja.

Zagreb Transport Show namijenjen je prijevoznicima tereta i putnika, maloj privredi i obrtu, trgovcima, serviserima i davateljima usluga u prometu te državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.

Teme programa izlaganja bit će logistika, telematika, usluge u prometu te ostali oblici integralnog transporta, a uz izložbeni program pripremljen je edukativni stručni program sastavljen od radionica i seminara.

Održat će se prezentacija glavnih prometnih razvojnih projekata grada Zagreba, Dan željeznica, Međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje 'Transportni lanci i distribucija u logističkim sustavima', Dan cestovnih prijevoznika i Dan zračnog prometa, kao i tradicionalni susret hendikepiranih u prometu.

Bit će predstavljene 34 marke i 120 modela kamiona, tegljača, autobusa, prikolica te specijalnih i lakih gospodarskih vozila, od čega je 46 hrvatskih premijera te po jedna svjetska i europska vicepremijera.

Brojnost izlagača i izloženih vozila potvrda je vodeće pozicije Zagreb Transport Showa među sličnim sajmovima u regiji, a organizatori očekuju da će posjet na sajmu biti najmanje na razini prošlog održanog prije dvije godine, kad je priredbu vidjelo 15 tisuća posjetitelja. Zagreb Transport Show bijenalna je priredba ZV-a koja se izmjenjuje sa salonom osobnih vozila „Zagreb Auto Show“.

 



Vijesti iz medija