Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o koncesiji na pomorskom dobru u svrhu gradnje i gospodarskog korištenja luke posebne namjene - benzinske postaje na dijelu k.o. Prožura, Općina Mljet

Usvajanjem ove Odluke produžuje se rok za dovršetak gradnje i ishođenje Uporabne dozvole za tri godine, za predmetnu luku posebne namjene, benzinsku postaju, koja je jedina benzinska postaja na otoku Mljetu.
 
Vlada RH na današnjoj je Sjednici usvojila Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o koncesiji na pomorskom dobru u svrhu gradnje i gospodarskog korištenja luke posebne namjene - benzinske postaje na dijelu k.o. Prožura, Općina Mljet.
 
Donošenjem ove Odluke ovlašteniku koncesije, trgovačkom društvu Mljet d.o.o. produžuje se rok za dovršetak gradnje i ishođenje Uporabne dozvole za tri godine, odnosno, do 23. svibnja 2027. godine za predmetnu luku posebne namjene, benzinsku postaju, koja je jedina benzinska postaja na otoku Mljetu te se u Odluci stalni dio koncesijske naknadne iskazuje u eurima i iznosi 1,99 eura po metru kvadratnom, dok se promjenjivi dio koncesijske naknade ne mijenja.

Pisane vijesti