Zračna luka Franjo Tuđman preuzela nagradu za najbolju zračnu luku u Europi u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika u 2018. godini

"Na ACI svjetskom summitu o korisničkom iskustvu (ACI Customer Experience Global Summit) koji se održava od 2. – 5. rujna 2019 na Baliju , predstavnici Zračne luke Franjo Tuđman na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada (ASQ Awards Ceremony) preuzeli su plaketu za najbolju zračnu luku u Europi u grupi od 2-5 milijuna putnika u 2018. godini.

Upravo su putnici i korisnici usluga Zračne luke Franjo Tuđma, kroz redovito istraživanje kvalitete usluga ACI/ASQ (Airports Council International / Airport Service Quality), prepoznali i visokim ocjenama nagradili zagrebačku zračnu luku.

Ovo iznimno postignuće svjedoči o važnosti i predanosti izvrsnosti u pružanju usluga putnicima koju su svi u Zračnoj luci Franjo Tuđman postavili kao prioritet u svom svakodnevnom radu i poslovanju.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo od strane putnika i korisnika usluga prepoznati i nagrađeni kroz istraživanje ACI/ASQ, u jedinstvenoj anketi kojom se mjeri zadovoljstvo putnika uslugama zračne luke za 2018. godinu te proglašeni najboljom zračnom lukom u Europi  u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika. Nakon ACI/ASQ istraživanja u 2017. godini, prema kojem smo proglašeni zračnom lukom s najvećim unapređenjem, ponosni smo što su putnici i u 2018. godini prepoznali naše svakodnevne napore u pružanju usluga i nagradili nas visokim ocjenama. Ove nagrade nas iznimno vesele, a i obvezuju da nastavimo našim putnicima i korisnicima pružati još kvalitetniju i bolju uslugu“, izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.". - priopćeno je iz Uprave Međunarodne zračne luke 'Franjo Tuđman'.

PRILOG
- MZLZ Franjo Tuđman / PRESS - release


Najave