AZOLPP: Odobrene prve sezonske linije

 

Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet je na svojoj sjednici održanoj dana 29. travnja 2014. godine dalo suglasnost za održavanje sezonskih linija u 2014. godini.

Nastavno na zahtjeve brodara Jadrolinije i MB Kapetan Luka - Ivan Tomić t. p. upućene u cilju ishođenja suglasnosti na red plovidbe kao i održavanja samih linija, Upravno vijeće pozitivno je odlučilo o upućenim zahtjevima brodara i odobrilo održavanje sezonskih linija u sezoni 2014. godine, kao i svakodnevno pristajanje u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar.

Tako će brodar Jadrolinija od 30. svibnja do 28. rujna 2014. godine održavati dužobalnu trajektnu liniju na relaciji  Rijeka – Split – Stari Grad – Korčula – Dubrovnik te od dana 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine održavati brzobrodsku liniju na relaciji Split – Hvar - Korčula. Ističemo da se radi o linijama sezonskog karaktera pa će cijene biti drugačije od onih na redovnim linijama, a iste, kao i redove plovidbe, možete saznati na prodajnim mjestima i službenoj internetskoj stranici brodara Jadrolinija www.jadrolinija.hr.

Brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p. od dana 15. svibnja do 18. listopada 2014. godine održavat će brzobrodsku liniju na relaciji Split – Milna – Hvar – Korčula –Dubrovnik, prema redu plovidbe i cijenama koje će istaknuti brodar MB Kapetan Luka – Ivan Tomić t.p na prodajnim mjestima i svojoj službenoj internetskoj stranici  www.krilo.hr.

Brodar Jadrolinija će također u razdoblju od 13. lipnja do 14. rujna 2014. godine svakodnevno pristajati u luci Milna na državnoj brzobrodskoj liniji 9603 a Split – (Milna) – Hvar koju održava temeljem koncesijskog ugovora te za isto neće biti izmjena cijena prijevoza, dok će se već objavljeni plovidbeni red prilagoditi zbog pristajanja u luci Milna.

Redovi plovidbe za sve navedene linije objavljeni su i na službenoj internetskoj stranici Agencije za obalni linijski pomorski promet www.agencija-zolpp.hr.