Vlada: koncesije za uzgoj školjaka u Limskom zaljevu i riba na Mljetu

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je donijela Odluku o koncesiji u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti uzgoja školjaka u Limskom zaljevu.

Vlada je na sjednici održanoj 11. studenog 2010. godine donijela Obavijest o namjeri davanja koncesije u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti uzgoja školjaka u Limskom zaljevu.

Na temelju ponuda pristiglih na Javno otvaranje ponuda za dodjelu koncesije održanoj 3. siječnja 2011. godine, te Nalaza i mišljenja Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru i morskim lukama, Vlada ovom Odlukom daje trgovačkom društvu „Riviera Poreč“ d.d. navedenu koncesiju.

Dana je suglasnost na izmjene i dopune Odluke o dodjeli koncesije u uvali Sobra na otoku Mljetu, koje je donijela Županijska skupština Dubrovačko-neretvanske županije na sjednici održanoj 3. studenog 2010. godine, a kojom se rok trajanja koncesije društvu Riba Mljet d.o.o. produžuje do 1. srpnja 2015. godine.



Pisane vijesti