Ministarstvo financira gradnju poslovne zgrade u Lišanima Ostrovičkim

Lišane Ostrovičke, 11. travnja 2011. - Josip Borić, državni tajnik za otočni i priobalni razvoj svečano je otvorio radove na izgradnji j.p. zgrade 'Braština', a uz državnoga tajnika Borića, svečano otvorenje radova vodila je i Ivana Dević, načelnica općineDržavni tajnik Josip Borić otvorio je danas radove na izgradnji javno-poslovne zgrade „Braština“ u Lišanima Ostrovičkim čiju izgradnju u cijelosti financira Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Ugovorena vrijednost projekta iznosi 2,9 milijuna kuna, a radove će izvoditi tvrtka Kulić-invest iz Vinkovaca.

U novoj poslovnoj zgradi bit će smješteni uredi općine sa vijećnicom i uredom matičara, a predviđeni su i prostori za poštanski ured, ljekarnu, kulturno-umjetničko društvo i ostali sadržaji.

Projekt zgrade ukupne površine 950 četvornih metara izradila je zadarska tvrtka Sinteza, a nadzor izvodi tvrtka Gin Company iz Zadra.Lišane Ostrovičke, 11. travnja 2011. - svečanosti otvenja radova uz državnoga tajnika Borića prisustvovali su Ivo Grbić, saborski zastupnik, općinski i županijski dužnosnici i djelatnici, predstavnici izvođača radova te mještani i novinari

Na svečanosti su uz državnog tajnika bili i dožupan Zadarske županije Đani Bunja i  načelnica općine Lišane Ostrovičke Ivana Dević.



Pisane vijesti