Objavljen besplatni mobilni vodič „Sailing in Croatia“

 

Udruga za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP objavila je, sada već svoj treći besplatni turistički vodič prilagođen mobilnim i tablet uređajima pod nazivom „Sailing in Croatia“.

Svake godine javlja se dilema koju destinaciju posjetiti za odmor. Hotel ili hostel, auto ili avion, jahta ili jedrilica? No dobro, moramo priznati da nam iznajmljivanje jahte ili jedrilice baš i ne pada često na pamet. Ovaj vodič širokoj masi će razbiti mitove o skupom i nedostižnom plovenju Hrvatskom obalom, dok će strancu pružiti korisne informacije o plovidbi Hrvatskim Jadranom.

Sailing in Croatia je vodič na engleskom jeziku, popraćen brojnim fotografijama i zanimljivim temama koji će svaki pravi nautičar zasigurno poželjeti. Prilagođen je za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima, a dolazi u širokodostupnom .pdf obliku kako bi ga u svako vrijeme s bilo kojeg mjesta mogli otvoriti. Za pregledavanje vodiča nije potreban pristup internetu nakon što ste ga jednom preuzeli u svoj uređaj.

Vodič sadrži brojne korisne informacije za nautičare kao što su opisi svih poznatijih hrvatskih  otoka, popisi benzinskih postaja, detaljan opis svih ACI marina, općenite informacije o Hrvatskoj, kao i informacije o dolasku i kretanju po državi.

Zadnji dio vodiča posvećen je gastronomiji, te tako donosi nekoliko savjeta za sve koji za vrijeme plovidbe sami pripremaju svoje obroke, kao i sedam tradicionalnih recepata za sedam dana plovidbe Hrvatskom.

Vodič je izdan u suradnji s tvrtkom Sailing.hr koja s višegodišnjim iskustvom organizira tematske ture diljem Jadrana. Tako se u ponudi mogu pronaći Party yachting ture koje će vam otkriti kako izgleda prava zabava, Smooth sailing ture na kojima ćete iskusiti pravu autohtonu gastro ponudi Hrvatske, Pink armada ture koje su namijenjene LGBT populaciji i Sail i Learn ture na kojima možete naučiti kako biti pravi skiper.

Više o nevjerojatnoj ponudi Sailing.hra pročitajte u samom vodiču, priopćeno je iz Udruge za promoviranje turističkih destinacija.


PRILOG

Više o projektima udruge za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga možete pročitati na službenim web stranicama Udruge http://www.uzaphr.org/.

Pogledajte vodič online:
http://issuu.com/uzap/docs/sailing_in_croatia.

Besplatno preuzmite vodič:
http://onecroatia.info/wp-content/uploads/Sailing_in_Croatia.pdf.