Mediteranska plovidba: Šelebaj Sellier razriješen, novi direktor Goran Šarić

Dosadašnji generalni direktor Mediteranske plovidbe Vladimir Šelebaj Sellier razriješen je te dužnosti na vlastiti zahtjev, a novim je direktorom imenovan Goran Šarić, priopćeno je iz Mediteranske plovidbe nakon današnje sjednice Nadzornog odbora.

"Nadzorni odbor smatra da oporavak poslovanja mora biti intenzivniji, a odnosi između dioničara uređeniji kako bi kompanija ostvarila plan restrukturiranja i zacrtani dinamičan razvoj", navodi se u priopćenju.

Ističe se i kako su u tijeku pripreme redovne Skupštine Mediteranske plovidbe koja će "odlučiti o novom sazivu Nadzornog odbora i drugim pozitivnim promjenama unutar kompanije".

S tim primarnim ciljevima novim generalnim direktorom Mediteranske plovidbe imenovan je dosadašnji savjetnik Uprave Goran Šarić, navodi se u priopćenju.

Nadzorni odbor Mediteranske plovidbe je početkom studenog 2009. godine imenovao Vladimira Šelebaja Selliera direktorom te tvrtke, a krajem prošlog tjedna iz Validusa su izvijestili da ga je Nadzorni odbor te tvrtke na sjednici održanoj 4. lipnja imenovao predsjednikom Uprave Validusa.


(Hina)



Pisane vijesti